Betaalbare
Radioreclame

Lokale radioreclame is in vergelijking met magazines nog steeds betaalbaar & effectief. Je bereikt de westkust met jouw boodschap. Niet 1 keer, maar verschillende keren per dag.

40 JAAR RADIORECLAME

Deze bedrijven
gingen je al voor

Nieuwpoort Logo

Jouw boodschap
voor de westkust

Radio Beach biedt regionale reclamemogelijkheden aan verrassend voordelige tarieven. Radioreclame kan voor vele doeleinden worden ingeschakeld en is een zeer effectieve manier om uw bedrijf of activiteit onder de aandacht te brengen.

Radio Beach Frequenties Westhoek West-Vlaanderen

3 goede redenen om te adverteren op Radio Beach

1

Vergroot je naamsbekendheid

Met audioreclame kan je als adverteerder snel verkoopsresultaten behalen, naamsbekendheid creëren en je merkimago opbouwen.

2

Het is kostenefficiënt

Met audioreclame bereik je mensen niet alleen massaal het is ook betaalbaar. Met een beperkt media- en productiebudget kan je radio inschakelen om in het oor van de luisteraar te kruipen en in het geheugen te blijven.

3

Lokale verankering

Radio Beach is al jaren verankerd in de westhoek. Met een groot luisterbereik in een specifiek gebied kan je meteen de juise potentiële klanten aanspreken.

Campagnes & Reclame Productie

Uw radiospot verdient de beste zorgen. Wij doen een beroep op professionele productiehuizen. Tussen de aanvraag en het live gaan van jouw campagne zitten maar 5 dagen.

Vraag een gratis offerte aan

Vul het contactformulier in of mail naar info@radiobeach.be

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.